Marjolein L. & Rico wensen je een fijne zomer!

Na mooie jaren bij Allure nemen schoolleiders Rico en Marjolein Looij afscheid. Zij hebben vakantietips voor de collega's:

Rico: “Mijn tip voor deze zomervakantie: neem elke dag een ijsje! Ga de eerste dag van de vakantie naar de supermarkt en kies al jouw favoriete ijsjes uit. Koop groots in, leg alle soorten en maten ijsjes in de vriezer en je gaat een heerlijke vakantie tegemoet. 

Elke dag heb je namelijk weer even een momentje waarop je onbekommerd kan genieten. Het begint al bij de vriezer, waar je weer uit al dat heerlijks kan kiezen. En daarna kun je 5 a 10 minuten onbekommerd genieten. Niks anders doen, alleen even jij en ijskoude versnapering. Pure ontspanning. Fijne vakantie, met veel ijsjes, en wie weet tot in de toekomst!”Marjolein: “Mijn tip is wanneer je klaar bent met het eten van ‘Rico’s’ ijsje... Lees dan eens dat boek dat je graag wilde lezen. Dat kan natuurlijk een roman of thriller zijn, maar zelf kies ik een studieboek - iets dat past bij de ontwikkeling van mijzelf of de organisatie. Na de vakantie kan je weer geïnspireerd de klas, het leerteam in én je hebt eindelijk eens tijd om een boek helemaal uit te lezen. Veel leesplezier en wellicht tot in de toekomst!”