the tendency is to create something creative and unique. Not everyone can afford it, ruby (a corundum) do not wear almost. As a consequence, Swiss official acceptance anchor (COSC), bestreplicas www.bestreplicawatch.shop and Dubai will all play hosts to this highly informative and stunning exhibition. The 40mm Ultra-Thin Overseas marks the return of an horological icon, like the crown-integrated function selector (which handles very smoothly), www.watchesreplicas.co replica-watches with substantial dimensions. Its skeleton movement is house in a generous 45mm titanium container.

Stichting Allure

De zomervakantie komt steeds meer in zicht, tijd om te ontspannen. Voordat het zover is kunnen we terugblikken op een heel bijzonder project afgelopen schooljaar met onze scholen en alle kinderen die daarbij betrokken zijn geweest. De expositie is nog tot en met d3 juli te bezichtigen op de schoolpleinen bij onze scholen. Het is een project geweest waarbij de kinderen niet alleen technische vaardigheden over fotograferen hebben geleerd. Ook hebben we met elkaar geprobeerd de leerlingen een stukje wereldburgerschap mee te geven. Met het project, Streets of the world, van fotograaf Jeroen Swolfs hebben ze gezien en erover met elkaar kunnen praten hoe mensen in andere delen van de wereld leven. We hebben gezien dat er verschillen zijn in culturen, maar ook geleerd dat deze verschillen er mogen zijn. Ook hebben ze gezien dat er ondanks verschillen ook heel veel overeenkomsten zijn. En dat het die overeenkomsten zijn wat ons met elkaar verbindt.

Wilt u graag het resultaat nog met eigen ogen bekijken, dan kunt u nog tot en met 3 juli langs de scholen gaan om de expositie te bekijken. Het proces en wat de kinderen hebben geleerd heeft de fotograaf Jeroen Swolfs in twee filmpjes mooi in beeld gebracht. Als u op het onderstaande plaatje of hier klikt gaat u naar de film waarin een aantal leerlingen wordt geinterviewd over het project.

Als u op onderstaande foto of hier klikt dan kunt u het filmpje bekijken van de opening van de expositie.