Het bestuursbureau ondersteunt de Allure scholen, directie en College van Bestuur bij de uitoefening van hun taken. De bezetting bestaat uit een Management Assistent, Medewerker Onderwijskwaliteit, Medewerker HRM, Huisvestingsmanager, Controller en een Directiesecretaris.

Het Allure bestuursbureau is geopend van maandag t/m donderdag van 9:00 -17:00 uur.

Vrijdag is het kantoor gesloten.

College van Bestuur: Mevrouw G.J.O. (Odette) Meskers

Management Assistent: Mevrouw A. (Aline) Visser

Medewerker Onderwijskwaliteit: Mevrouw R. (Roos) van der Kruk

Medewerker HRM: De heer D. (Dick) ten Brinke

Huisvestingsmanager: De heer S. (Sjaak) Beentjes

Controller: De heer A. (Albert) Groen

Directiesecretaris: Mevrouw W. (Willy) Koster- Langerak

Voor uiterst dringende zaken na sluitingstijd kunt u bellen naar: 06-10 67 28 14 de heer S. (Sjaak) Beentjes

Vlnr: Albert Groen, Willy Koster, Roos van der Kruk

Aline Visser, Sjaak Beentjes, Odette Meskers

LET OP: Onderstaand van het ministerie van OCW de data van de vakanties in het schooljaar 2018-2019. De data van de zomervakantie, meivakantie en de kerstvakantie zijn verplicht. Voor de overige vakantiedata geldt dat het ministerie van OCW voor deze vakanties slechts adviesdata aangeeft. Geadviseerd wordt om bij de school na te gaan op welke dagen deze gesloten is in verband met vakantie. De specifieke vakantiedagen staan in de schoolgids en op de website van de school.

Schoolvakanties 2018– 2019

Herfstvakantie             20 oktober t/m 28 oktober 2018