GMR

Wat is de Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad (GMR)?

Onder Allure, Stichting voor Openbaar Primair Onderwijs vallen 15 openbare basisscholen in de gemeenten Medemblik, Opmeer en Koggenland.

Beleid dat alle scholen aangaat, wordt op stichtingsniveau samen met alle schooldirecteuren opgesteld en met de GMR besproken. De uitvoering van het beleid en de gevolgen voor de individuele scholen worden binnen de school door de directeur met de MR besproken.

De GMR bestaat uit 8 personen, 4 namens de ouders en 4 namens het personeel van Allure.

Voor vacatures in één van de clusters, kunt u zich aanmelden middels het formulier "Kandidaatstelling GMR", klik hier, en kunt u mailen aan gmr@stichtingallure.nl

De GMR wordt bijgestaan door een professionele secretaris die niet wordt gekozen, maar is aangesteld, te weten Willy Koster- Langerak.

De GMR is te bereiken via E-mail: gmr@stichtingallure.nl

Cluster A, Medemblik

Astrid Steenman, Derk van Zon, Barbara Bisschop

Cluster B, Koggenland

Raimond Punt, Heidi de Heer, Dolf Rientjes (voorzitter)

Cluster C, Opmeer

Barbara Burggraaf tot en met 2017

Vacature voor de personeelsgeleding per eind 2017

Vacature voor de oudergeleding

Documenten van de GMR

Onderstaand de verschillende documenten die betrekking hebben op de GMR:

- statuten GMR klik hier

- reglement GMR klik hier

- huishoudelijk reglement GMR klik hier

- jaarverslag GMR 2016-2017 klik hier

- jaarplan GMR 2017-2018 klik hier

- agenda GMR vergadering 26 september 2017 klik hier

- notulen GMR vergadering 26 september 2017 klik hier

Stafbureau

Geopend:maandag t/m donderdag van 9:00 -17:00 uur. Vrijdag is het kantoor gesloten.

Voor uiterst dringende zaken na sluitingstijd kunt u bellen naar: 06-10 67 28 14 (de heer S. (Sjaak) Beentjes)