GMR

Wat is de Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad (GMR)?

Onder Allure, Stichting voor Openbaar Primair Onderwijs vallen 15 openbare basisscholen in de gemeenten Medemblik, Opmeer en Koggenland.

Beleid dat alle scholen aangaat, wordt op stichtingsniveau samen met alle schooldirecteuren opgesteld en met de GMR besproken. De uitvoering van het beleid en de gevolgen voor de individuele scholen worden binnen de school door de directeur met de MR besproken.

De GMR bestaat uit 8 personen, 4 namens de ouders en 4 namens het personeel van Allure. De GMR wordt bijgestaan door een professionele secretaris die niet wordt gekozen, maar is aangesteld, te weten Willy Koster- Langerak.

De GMR is te bereiken via e-mail: gmr@stichtingallure.nl

Cluster A, Medemblik

Derk van Zon (voorzitter), vacature oudergeleding

Cluster B, Koggenland

Raimond Punt, Dolf Rientjes, Mariska Kaptein, Erna Lammerts, Nienke Holtkamp

Cluster C, Opmeer

vacature personeelsgeleding, vacature oudergeleding

Documenten van de GMR

Onderstaand de verschillende documenten die betrekking hebben op de GMR:

- statuten GMR klik hier

- reglement GMR klik hier

- huishoudelijk reglement GMR klik hier

- vacature GMR Allure klik hier

- formulier kandidaat personeel GMR klik hier

Vergaderingen schooljaar 2019-2020

- termijnagenda 2019-2020 klik hier

- agenda vergadering 1 oktober 2019 klik hier

- notulen vergadering 1 oktober 2019 (volgt)

Het bestuursbureau ondersteunt de Allure scholen, directie en College van Bestuur bij de uitoefening van hun taken. De bezetting bestaat uit een Management Assistent, Medewerker Onderwijskwaliteit, Medewerker HRM, Huisvestingsmanager, Control ...

LET OP: Onderstaand van het ministerie van OCW de data van de vakanties in het schooljaar 2019-2020. De data van de zomervakantie, meivakantie en de kerstvakantie zijn verplicht. Voor de overige vakantiedata geldt dat het ministerie van OCW voor deze vakanties slechts adviesdata aangeeft. Geadviseerd wordt om bij de school na te gaan op welke dagen deze gesloten is in verband met vakantie. De specifieke vakantiedagen staan in de schoolgids en op de website van de school.

Schoolvakanties 2019– 2020

Herfstvakantie             19 oktober t/m 27 oktober 2019