Digitale invalpool

Stichting Allure werkt met de digitale invalpool van Sintact. Het programma kan altijd en overal op internet worden geopend door de scholen en de invallers.

Met behulp van een gebruikersnaam en een wachtwoord krijgt de beheerder, de school of de invaller toegang tot het programma. Per inlognaam verschijnt een overzicht van een invaller of een school op het scherm.

De school krijgt een overzicht van de beschikbare invallers door een datum of een bepaalde periode te kiezen. Uit het overzicht van invallers kan een keuze worden gemaakt.

Met de gewenste invaller wordt contact opgenomen en worden afspraken gemaakt. Is de invaller beschikbaar, dan wordt de invaller in het programma ingepland en wordt de afspraak door middel van een E-mail aan de invaller, de school en de centrale administratie bevestigd.

De naam van de invaller is vervolgens voor de ingeplande dag of periode niet voor anderen beschikbaar.

Inschrijven als invalkracht kan door middel van het opsturen van je sollicitatiebrief met c.v. naar info@stichtingallure.nl.

Voor vragen met betrekking tot invalwerk kun je contact opnemen met Laurènce Dijkstra (HRM-staffunctionaris) via laurencedijkstra@stichtingallure.nl

Geen nieuws